Sportgruppen tackar!

3 september 2013 4 435 visningar 1 kommentar

Många nyförvärv innebär förstås att en del spelare lämnar Bajen. Sportgruppen vill med denna text tacka några av de som inte längre är kvar i Hammarby Hockey;


Robin Jalkerud:

Kärnkraftverket Jalkerud har meddelat sportgruppen att han tyvärr blir tvungen att ta ett break från hockeyn. Detta beror på att Robin som nyligen fått sitt andra barn haft svårt att få ihop vardagen för att kunna satsa 110% som han alltid vill göra, något annat finns inte i Jalles värld.

Robin fortsätter att ingå Hammarby Hockeys trupp 2013/2014. Förhoppningsvis får vi under säsongen se #26 på isen igen med sitt enorma hjärta och frenesi!


Johnny Olofsson:

Hammarby och Johnny Olofsson har valt att gå skilda vägar.

Johnny var en av alla hjältar föregående säsong när vi tog steget upp i div 1.

Från föreningens sida vill vi rikta ett stort tack för Johnnys insatser och det engagemang han visat under sina två säsonger i den grönvita tröjan och passa på att lyckönska framtida hockeyspelande!


Dennis Santesson:

Forwarden Dennis Santesson kommer inte ingå i Hammarby Hockeys trupp 2013/2014.

Dennis som föregående säsong kom in i laget under pågående säsong(från Botkyrka) var med och blev historisk i Bajen Fans Hockey genom att vara med om att ta upp laget till division 1.

Vi vill tacka Dennis för allt han bidrog med och hjälpte oss ta klivet upp i elitsammanhang. Dennis kommer fortsätta sin hockeykarriär i Nacka, vi lyckönskar Dennis kommande säsong!


Steve Gunnarsson:

Föreningen vill tacka speedkulan Steve Gunnarsson för hans insatser i Bajen Fans dressen föregående säsong. Steve som personifierar ödmjukheten på bästa sätt var mycket viktig för avancemanget upp till division 1.

Steve kommer representera Nacka kommande säsong.

Tack Steve för allt du bidrog med och lycka till!

Martin Johansson:

Martin ”Skåne” Johansson har valt att avsluta sin aktiva hockeykarriär. Martin bidrog i mycket stor utsträckning till att Bajen Fans tog steget upp i div 1. Detta genom sin enormt proffsiga attityd på och vid sidan av hockeyrinken satte Martin alltid laget i förarsätet.

Föreningen vill tacka Martin för allt han gjort för föreningen och lyckönska Martin i framtida karriärsval.

Tack Martin!

En kommentar »

  • sören berglund sa:

    Hej
    men var är Johan Chang?

Kommentera artikeln.

De här taggarna är tillåtna:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Bajenfanshockey.se stödjer så kallade "Gravatarer" (globalt igenkänd avatar). För att skaffa en egen "Gravatar", klicka här.

Våra sponsorer