Matchaffischer

Matchaffischer 2010-2011

matchaffischer_2010-11_149x

Nu finns tre affischmallar för dom som vill hjälpa till att sprida budskapet genom att skriva ut och sätta upp i sitt närområde! Med överrubriken ”Bajen i förorten” har vi har valt att göra tre stycken standardmotiv för affischer, vilka kan användas inför varje ny match där de aktuella uppgifterna för motstånd, datum och tid fylls i av er själva. Detta sparar resurser för oss och är lättare än att ha en affisch med alla hemmamatcher uppsatta då det senare alternativet inte blir lika slagkraftigt och riskerar att bli aktuellt snabbt i och med att det alltid sker förändringar.

För att komma åt affischerna som alla tre ligger i samma pdf-fil, klicka bara på länk:

Förutom en förhoppning att många Bajare skriver ut och sätter upp själva så kallar vi också till organiserade affischuppsättningstillfällen.

Hjälp till och sprid budskapet!

Kommentera artikeln.

De här taggarna är tillåtna:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Bajenfanshockey.se stödjer så kallade "Gravatarer" (globalt igenkänd avatar). För att skaffa en egen "Gravatar", klicka här.