Hjälp till

sakerhetAtt driva ett hockeylag kräver mycket. Alla i organisationen kring BF IF, från spelare till ledare och andra engagerade, lägger både tid och pengar på att få det här att fungera. Vill du hjälpa till?

Vi söker intresserade till alla delar av verksamheten.
Marknad: Personer som vill stärka BF IF.s position på det marknadsmässiga planet. I det kan det ingå att komma med idéer, hjälpa till med praktiska saker, sköta kontakt med sponsorer, hitta nya, etc. I och med att vi är en förening startad av supportrar är det viktigt att den marknad vi jobbar med är anpassad efter just våran supporterprägel. Kontakta oss på marknad@bajenfanshockey.com om du vill hjälpa till med det marknadsrelaterade arbetet.

Sport: Det är viktigt att ha duktiga och engagerade personer runt ikring laget. Ett par personer sliter för närvarande med materialhanteringen utifrån väldigt spartanska förutsättningar. Vi behöver mer hjälp när det gäller materialhantering. Det kan gälla lokal eller ett par till händer som hugger in, allt som kan underlätta är bra. Kontakta oss på sport@bajenfanshockey.com om du vill hjälpa till med arbetet kring laget.

Evenemang: Vi söker engagerade personer på flera plan. Vi försöker ha bra framförhållning och planera för våra evenemang i tid. Det här är inte helt lätt då förutsättningarna för oss gällande arena och lokaler är katastrofala. Det här ställer mer krav på oss och att vi har idéer och kraft att genomföra dessa, och det kräver självklart personer som vill vara med att göra det. Det kan gälla att planera för kommande matcher och vara med i genomförandeprocessen, att hjälpa till med försäljningen vi har på arena, att stå publikvärd etc. Kontakta oss på evenemang@bajenfanshockey.com om du vill hjälpa till med evenemanget.

Allt detta är förstås (icke avlönat) frivilligarbete. Vi ser fram emot att höra av dig!

Du kan även hjälpa till att sprida våra affischer!
Gå till sidan för nedladdning av matchaffischerna.

Sedan är det bara att sätta upp dem där flest Hammarbyare ser dem!
Du får garanterat en smaskig paj av Pelle i himlen senare.