ohgrenbarnJa för tusan, jag vill bli medlem i Bajen Fans Ishockeyförening!

Det bästa sättet att vara med på den resa som BF IF satt igång är att bli medlem. Genom att bli medlem stöder du oss med viktiga pengar då varje slant är betydelsefull. Men med medlemskapet kommer också möjligheten till rösträtt vid årsmöten, något som också är enormt positivt i och med att ju fler som engagerar sig desto större bredd och legitimitet i beslut såväl som organisation får vi.

Hur blir jag medlem?

Det gör du superenkelt genom att klicka dig till Föreningshuset och där betala med Visa eller Mastercard. Klicka här för att gå till Föreningshuset.

Vad kostar det?

Medlemskapet kostar 300 kronor.
Är ni fler i familjen betalar ni endast 300 kronor för en person och därefter 100 kronor om ni är fler i familjen.
Barn och ungdomar t.o.m. 14 år betalar 50 kronor.

Om du inte vill använda betalning via internet så skicka ett e-post till medlem@bajenfanshockey.se så ser vi till att ett inbetalningskort kommer på posten.